Logoasset Natuurleven Nieuw

’t Vennebos

Naturistisch verblijfpark

't Vennebos

Op de grens van de Vlaamse Kempen en het glooiend Vlaams Brabantse landschap, beschermd in een prachtige natuurlijke omgeving, ligt ons naturistisch terrein en/of verblijfpark ’t Vennebos

Openingstijden

Verblijfpark ‘t Vennebos is geopend in het zomerseizoen (van 1 april tot 30 september) voor toeristen na afspraak. In het winterseizoen (van 1 oktober tot 31 maart) is het verblijfpark enkel geopend voor leden van Natuurleven vzw. en residenten (huren jaarplaats op ’t Vennebos). Aanbod voor leden met caravan of motorhome in het winterseizoen => 1 overnachting + 1 gratis. Er zijn maximaal 2 honden per staanplaats toegelaten op het terrein, deze dienen steeds te worden aangelijnd of achter een omheining te zitten.

Speeltuin
Faciliteiten 6
Faciliteiten 7

Een goed uitgerust terrein

Faciliteiten

Een goed uitgerust en door Toerisme Vlaanderen erkend verblijfpark voor tent, caravan of motorhome met elektriciteitsvoorziening en watertappunten. GRATIS draadloos internet (WIFI) is ter beschikking.

Een hygiënisch sanitair gebouw met toiletten, afwas- en wasplaats, douches en lavabo’s met koud en warm water. Een prachtig aangelegde ligweide waar men naturistisch kan genieten van de zon, de natuur, de rust en de sfeer. Een zwem-plonsbad, een speeltuintje met schommel en glijbaan en diverse mogelijkheden om je kinderen naar hartenlust te laten ravotten en zich uit te leven. We beschikken over 4 petanquebanen en een groot grasveld dat zich leent voor verschillende sporten…

Sfeer en gezelligheid

Activiteiten

Op het clubterrein heerst een aangename en gezellige sfeer en worden er tal van activiteiten georganiseerd waar geheel vrijblijvend  kan aan worden deelgenomen. Er worden wandelingen, fietstochten, familiedag, petanquewedstrijden, barbecues, Vennebosfeesten, thema-eetavond, paasontbijt, daguitstappen, workshops,… georganiseerd. Kortom, teveel om op te noemen.

Ook in het winterseizoen zit de vereniging niet stil, het bruist er van de activiteiten. Er zijn onder andere : wandelingen, bowlingavonden, nieuwjaarsreceptie, enz…

Indien je lid bent van onze of van een andere naturistenvereniging en/of in het bezit bent van een INF-paspoort zijn er talrijke mogelijkheden om op ons terrein te verblijven.

Je bent welkom als dagbezoeker, als kampeerder, of indien we op ons  verblijfpark beschikken over vrije permanente staanplaatsen, is het voor leden van Natuurleven vzw. ook mogelijk om een vaste kampeerplaats (jaar of seizoen (6 maand)) te huren.

Petanque 2

Prijzen en tarieven

Verblijfstarieven 't Vennebos

Lid Natuurleven vzw.

Verblijf boeken

Kampeerplaats aanvragen?